Art of Make-UpGesloten op zaterdag

Toon openingstijden

parfumerieen - Art of Make-Up - kaartoverzicht

Art of Make-Up

Art of Make-up is de Nederlandse importeur van de complete cosmeticalijn van het gerenommeerde make-up merk KARAJA. Het exclusieve merk wordt alleen verkocht in schoonheids- en kapsalons en gebruikt door professionele visagisten.

KARAJA is een prachtig make-up merk dat wordt geproduceerd en ontwikkeld in Bergamo, Italië. Karaja is erg kleurrijk, dierproefvrij en hip. De oorspronkelijke ingrediënten stammen uit het amazonewoud waar de ‘Karaja’ Indianen bekend waren om hun fraaie & bonte lichaamspaints. De collectie van KARAJA wordt twee keer per jaar uitgebreid met nieuwe seizoensproducten, deze producten worden in de collectie opgenomen en kunnen altijd worden bijbesteld. Door rechtstreekse levering vanuit de producent zonder tussenschakels, kunnen wij de prijzen richting onze depositairs laag houden.

Onze producten hebben naast een breed assortiment een zeer sterke kleurpigment, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en zijn luxe verpakt. U kunt alle producten bekijken op onze website.

Services

  • trainingen
  • Visagie
  • Make up artist
  • Workshops

Openingstijden

Gesloten
Opent ma 7 dec om 9.00
maandag9.00 - 17.00
dinsdag9.00 - 17.00
woensdagGesloten
donderdag9.00 - 17.00
vrijdag9.00 - 17.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De parfumerie-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Art of Make-Up
Bovendijk 63
2295RX Kwintsheul

+31 (0)174 295886

Deel deze pagina

Art+of+Make-Up img