Nibevo International

Nibevo International

Nibevo International is leverancier van badassortimenten (waaronder merken als Bronnley en V.I.P. Stars), homedecoraties, zoals kaarsen en haar- en glittersprays.
Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het samenstellen van geschenksets voor speciale gelegenheden zoals Valentijn, Moederdag, Vaderdag, Sinterklaas en Kerst.
Ook zijn wij specialist in het op maat en kleur samenstellen van kerstpakketten met o.a. badproducten, kaarsen, decoratieve baddoekjes, merkgeuren en zilveren sieraden met Swarovski componenten.

Met onze jarenlange ervaring op de Nederlansdse retail markt en onze kennis in het samenstellen van diverse unieke kerstpakketten, weten wij als geen ander zeer flexibel in te spelen op de wensen van onze klanten.

Nivebo International levert o.a. aan: Vroom&Dreesman, Douglas Parfumerie, Etos Franchisers, Van der Doelen, Stena Line, Kappe Schiphol en zelfstandige parfumeriën en drogisterijen.
Daarnaast leveren wij aan meer dan 80 verschillende afnemers in de relatiegeschenken branche.

Services

  • Samenstellen van geschenkpakketten

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De parfumerie-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Nibevo International
Molenhof 13
6021DX Budel

+31 (0)495 499749

Links

Website

Deel deze pagina

Nibevo+International img